Pastel kleuren

Pastelkleuren zijn niet alleen populair in kleding voor baby's en jonge kinderen, maar ze worden ook veel gebruikt in interieurontwerp en mode. Ze zijn populair vanwege hun zachte en rustige uitstraling en kunnen een gevoel van kalmte en sereniteit in een ruimte brengen. Pasteltinten zijn ideaal voor gebruik in slaapkamers, badkamers en andere ontspanningsruimtes, waar hun zachte uitstraling kan helpen om een ontspannen sfeer te creëren.

Een van de beste dingen van pastelkleuren is hun veelzijdigheid. Ze zijn uitstekend te combineren met andere kleuren om een ​​interessant kleurenpalet te creëren. Bijvoorbeeld, een pastelroze of lichtblauwe muur kan heel goed gecombineerd worden met een knalrode bank of felgekleurde kunstwerken aan de muur. Als je een meer gedempt kleurenschema wilt, kun je pasteltinten combineren met andere zachte kleuren zoals grijs, beige en crème.

Als het gaat om het kiezen van de juiste pastelkleuren voor je interieur, is het belangrijk om te kijken naar de rest van de kamer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kleuren van de muren, meubels en accessoires goed bij elkaar passen. Het is ook belangrijk om te overwegen welke stemming je in de kamer wilt creëren en welke kleuren daar het beste bij passen.

Histor Compleet biedt een uitgebreid assortiment aan pastelkleuren in hun kleurenwaaier, waardoor het gemakkelijk is om de juiste kleuren te vinden die bij jouw interieur passen. Van zachte roze en lichtblauw tot perzik en muntgroen, er is een overvloed aan prachtige pasteltinten om uit te kiezen. Of je nu een subtiele en rustgevende uitstraling wilt of een meer gedurfde en expressieve sfeer wilt creëren, pastelkleuren zijn een uitstekende keuze voor elk interieur.

Enkele voorbeelden